یکی از اصلیترین دغدغههای خانوادهها در هنگام بازسازی خانه، انتخاب دیوارپوش است. دیوارپوش به دلیل نقش مهمی که در زیبایی فضای خانه ایفا میکند، همواره مورد توجه خانوادهها، طراحان دکوراسیون داخلی و متخصصان بازسازی بوده است. در سالهای اخیر، میزان استفاده از کاغذ دیواری به عنوان دیوارپوش پذیرایی به میزان چشمگیری افزایش یافته است و هنوز هم یکی از بهترین گزینهها برای پوشش دیوارهای منزل محسوب میشود. برخی از خانوادهها در هنگام واگذاری کار بازسازی به شرکتهای فعال در این زمینه، دنبال جایگزینی مقاومتر و جدیدتر برای کاغذ دیواری هستند. در این مقاله تصمیم داریم پوشش جایگزین کاغذ دیواری را معرفی کنیم و مزایا و فواید آن را بیان نماییم.
میکروسمنت چیست؟پوشش جایگزین کاغذ دیواری برای ساختمانهای مختلف
میکروسمنت، یک پوشش دکوراتیو جذاب و مقاوم است که با بافت ساده و برجسته خود، نمای جذابی به خانه، محیط اداری و تجاری میبخشد. مقاومت بالای میکروسمنت باعث شده است که بعضی از متخصصان بازسازی خانه به استفاده از این دیوارپوش جدید و خلاقانه روی بیاورند.
پیشنهاد مقاله : دیوارکوب چیست و کاربرد آن در دکوراسیون داخلی
سادگی، مهمترین ویژگی ظاهر این پوشش جدید است و به همین دلیل میتوان آن را با انواع و اقسام دکوراسیون داخلی سازگار کرد. بافت این پوشش جایگزین کاغذ دیواری، برجسته و پر از خلل و فرج است و همین خلل و فرجهاست که زیبایی منحصر به فردی به این دیوارپوش بخشیده است.
یکی دیگر از مزایای میکروسمنت، تنوع بالای رنگ و بافت آن است. در واقع متخصصان اجرای میکروسمنت، بسته به درصد ترکیبات ملات و میزان همزدن آن، بافت خاصی را به محصول میبخشند و به همین دلیل این دیوارپوش، تنوع بالایی از نظر بافت و رنگ دارد.
جنس میکروسمنت چیست و چگونه اجرا میشود؟
میکروسمنت، یک پوشش دکوراتیو بر پایه سیمان است که از ترکیب سیمان با رزین و چند ماده شیمیایی و معدنی دیگر ساخته میشود. شیوه اجرای میکروسمنت به این صورت است که ابتدا ملات آن ساخته میشود و سپس مجری یا متخصص کار، با استفاده از ماله، ملات را روی سطح اجرا میکند.
بیشتر بخوانیم : سیمان ژئوپلیمری چیست؟ کاربردهای آن در ساختمان
یکی از سوالاتی که بسیاری از افراد مطرح میکنند این است که خلل و فرج میکروسمنت چگونه به وجود میآید و چرا تنوع بالایی در بافت این محصول وجود دارد؟ در پاسخ باید بگوییم که این خلل و فرج بر اثر ترکیب مواد مختلف به وجود میآید. تنوع خلل و فرج و بافت این محصول از سرعت و زمان میکس کردن ترکیبات و ملات میکروسمنت نشئت میگیرد.
آیا دیوارپوش میکروسمنت قابل شستشو است؟
یکی از مهمترین دغدغههای افراد در هنگام انتخاب بین کاغذ دیواری و میکروسمنت، «قابلیت شستشو» است. کاغذ دیواریهای قابل شستشو، معمولاً مقاومت بالایی در برابر آب دارند؛ ولی باز هم در هنگام تمیز کردن آنها باید احتیاط کرد و ترجیحاً از دستمال نمدار کمک گرفت. این در حالی است که میکروسمنت، مقاومت بسیار بالایی در برابر آب دارد و میتوان به راحتی آن را با آب شستشو داد.
توجه داشته باشید که امکان اجرای میکروسمنت در حمام و سرویس بهداشتی هم وجود دارد. تنها باید از مجری یا پیمانکار بخواهید که نوع آبگریز این محصول را برایتان اجرا کند تا به مرور زمان هیچ آسیبی نبیند.
آیا میکروسمنت فقط دیوارپوش کارآمدی است یا در سطوح مختلف کاربرد دارد؟
میکروسمنت، در سطوح مختلف مثل دیوار، کف، سقف و غیره کاربرد دارد و میتوان آن را روی شیشه، چوب، کاشی، آهن و غیره، اجرا کرد. مقاومت و ماندگاری پوشش دکوراتیو میکروسمنت به قدری بالاست که علاوه بر فضای داخلی ساختمان، در نماهای خارجی ساختمان هم اجرا میشود و نمای بسیار زیبا و منحصر به فردی دارد.
بیشتر بدانیم : ۲۲ سبک طراحی داخلی در بازسازی خانه
بهترین راهکار برای اجرای پوشش جایگزین کاغذ دیواری چیست؟
بهترین حالت و راهکار برای اجرای میکروسمنت در خانه، این است که یک یا دو دیواری اصلی و شاخص خانه (مثلاً دیوار پشت تلویزیون در سالن پذیرایی یا دیوار بالای دکور تخت) را انتخاب و این پوشش را روی آنها اجرا کنید. این راهکار باعث میشود که جذابیت و زیبایی میکروسمنت به خوبی دیده شود. برای بازسازی و نوسازی سایر دیوارها میتوانید از رنگ و نقاشی استفاده کنید.
هزینه اجرای میکروسمنت در فضاهای مختلف چقدر است؟
از آنجا که ترکیبات تشکیلدهنده میکروسمنت روی نوع بافت آن تأثیر دارد، قاعدتاً بافتهای متنوع این دیوارپوش هم قیمتها و هزینههای مختلفی دارند. هزینه اجرای میکروسمنت به مواد تشکیلدهنده و مساحت اجرا بستگی دارد. البته میتوان یک قیمت تقریبی برای این پوشش دکوارتیو در نظر گرفت. به عنوان مثال هزینه اجرای یک دیوار با عرض 220 سانتیمتر و ارتفاع 270 سانتیمتر در آذرماه 1402، حدوداً 6 میلیون تومان شده است.
پیشنهاد مقاله : هزینه بازسازی ساختمان در تهران به چه صورت است؟
با این حساب، هزینه اجرای هر متر مربع میکروسمنت، حدوداً یک میلیون تومان است. البته توجه داشته باشید که با افزایش متراژ، هزینه هر متر مربع میکروسمنت، کاهش مییابد. به عنوان مثال اگر مساحت دیوار برای اجرای میکروسمنت، 50 متر مربع باشد، قاعدتاً هزینه اجرای هر متر مربع میکروسمنت، یک میلیون تومان نخواهد بود و کمتر محاسبه خواهد شد.
سخن پایانی
در این مقاله تلاش کردیم در مورد میکروسمنت، پوشش جایگزین کاغذ دیواری صحبت کنیم و مزایا و نقاط قوت آن را به صورت مختصر و مفید توضیح دهیم. در صورتی که شما هم تمایل دارید برای دیوارهای منزل، اداره، فروشگاه و غیره، از این پوشش جایگزین استفاده کنید.
بدون دیدگاه