بازسازی دفتر اداری
دکوراسیون داخلی اداری نقش اساسی در زندگی انسان ها ایفا می کند. امروزه توجه به طراحی این مکان ها یکی از ضروریات می باشد که نه تنها در بحث زیباشناختی و استحکام بلکه از جهت افزایش راندمان کاری مورد توجه قرار گرفته اند. طراحی مناسب و بجا در ساختمان های اداری در ارتقا روحیه، خلاقیت، کارایی کارکنان تاثیر بسزایی دارد. بسیاری از کارفرمایان به حقیقت این موضوع پی برده اند و درصدد برآمده اند تا با بازسازی ساختمان های اداری نگرش و فکری نو خلق کنند و با بهره گیری از روانشناسی طرح ها، مواد و رنگ ها میزان بازدهی خود را به حد اعلا برسانند.
مشاهده تمامی پروژه های اداری در شرکت ابنیه سازان آدینه
اهداف بازسازی اداری
بازسازی اداری در چند حالت و با اهداف ذیل انجام می شود:
1- تغییر کاربری (مسکونی به اداری)
در این نوع بازسازی تخریب بخش مهمی را شامل می شود. بهتر است در این مورد طراحی داخلی اداری صورت بگیرد. این نوع بازسازی ها از نظر هزینه جز هزینه های متوسط می باشند.
2-بازسازی همراه با تغییر دکوراسیون، جهت بهینه ساختن فضا:
در این نوع بازسازی، تخریب کمتر است و بیشتر با هدف تغییر دکوراسیون داخلی،بازسازی انجام می شود. هم چنین در این مورد طراحی داخلی و طراحی دکوراسیون داخلی بسیار اهمیت دارد و از نظر هزینه متغیر است. از نظر تخریب و عملیات بازسازی کم هزینه ولی در تغییرات دکوراسیون داخلی پر هزینه می باشد.
3-بازسازی به دلیل فرسودگی ساختمان:
این نوع بازسازی معمولا مربوط به ساختمانهایی با مساحت بالا می باشد؛ به دلیل فرسودگی وبه روز نبودن معماری داخلی، لازم است بازسازی تعمیرات و تغییر دکوراسیون انجام شود. هزینه این نوع بازسازی های ساختمان اداری جز بازسازی های پر هزینه می باشد.
چراکه بخش مهم و وسیعی از بودجه به منظور احیای سیستم تاسیسات ساختمان، تعمیرات، تعویض و احیای سیستم سرمایش و گرمایش مصرف می شود. بررسی تخصصی مشکلات و وضعیت ساختمان قبل ازشروع عملیات بازسازی اهمیت زیادی دارد.
مشاهده پروژه: پروژه بازسازی اداری در ولنجک تهران
انواع پارتیشن ها در بازسازی ساختمان اداری
پارتیشن های صفحه آکوستیک
در دفاتر کاری با پلان باز می توان از فضای موجود حداکثر استفاده را کرد. حفظ سکوت و حریم خصوصی در این گونه فضاها، چالش برانگیز می باشد. پارتیشن اداری آکوستیک، فوم های آکوستیک ضخیمی بین پنلهای خود دارند که سر و صدا را جذب می کنند.
پارتیشن های چوبی
اگر در جستجوی یک ظاهر طبیعی و پراحساس هستید، پارتیشن های چوبی انتخاب مناسبی است که علاوه بر کاربردی بودن، ظاهر دل پذیری هم به دکوراسیون داخلی فضای کار میدهد.
پارتیشنهای چوبی به ویژه برای اتاقهای کنفرانس، سوییتهای اجرایی و اتاقهای هیات مدیره ایده آل است که در آن کاربردی بودن بسیار مهم است.
پارتیشن های شیشه ای
انواع مختلفی از پارتیشنهای شیشه ای از جمله ترکیبی از پارتیشن های توپُر، یک، دو یا سه جداره وجود دارد. گزینههای موجود برای پارتیشنهای شیشه ای زیاد و متنوع هستند: پارتیشنهای شیشهای با قاب استیل یا چوبی، پنل های کامل شیشه و یا نیمه شیشه، و همچنین سبک های متنوع از جمله شیشه ی مات، رنگی یا چاپی. این پارتیشنها، انتخابی بسیار عالی برای تقسیم بندی فضای کار هستند و باعث می شوند فضا روشن و پرنور باقی بماند. البته باید امنیت کارکنان هم در نظر گرفته شود که در هنگام زلزله و یا حوادث دیگر منجر به بروز حادثه نشوند.
پیشنهاد مقاله: نکات جالب در بازسازی فضاهای اداری
بازسازی نمای ساختمان اداری
نمای هر ساختمانی در اصل نشان دهنده هویت یک ساختمان می باشد. نما در ساختمان های اداری بسیار حائز اهمیت می باشد که نه فقط از جنبه زیبایی بلکه از لحاظ جلب مشتری بسیار مورد توجه قرار می گیرد.در ساختمان های اداری نمای کامپوزیت به دلیل طیف رنگی گسترده، زیرسازی آسان و سریع، قابل شستو بودن، عدم تغییر رنگ در طول زمان و عدم نیاز به نگهداری، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. اما از نماهای دیگری مانند نمای شیشه ای، سنگ، ترکیبی و یا GRC هم در ساختمان های اداری استفاده می شود.نمای شیشه ای روشنایی ساختمان را به حداکثر می رساند و به ساختمان ظاهری لوکس می دهد و دارای طرح های متنوعی می باشد.
- نمای سنگی برای ادارات بهتر است که مشکی یا تیره باشد، رنگ روشن مناسب ساختمان های اداری نیست.
- طراح نما می تواند برای نماهای ترکیبی طرح های بسیار متنوعی را ارائه بدهد.
- نمای GRC گرد و غبار را جذب نمی کند و در نتیجه دیرتر کثیف می شود. این نما بیشتر مناسب طرح های گرد یا کروی می باشد.
تکنولوژی در بازسازی ساختمان اداری
مدیران به لحاظ کاهش هدر رفت انرژی و جلوگیری از اتلاف انرژی در ساختمان های اداری اقدام به برنامه ریزی و پیاده سازی سیستم های هوشمند می کنند. هوشمند سازی به معنای کنترل یکپارچه و متمرکز و مدیریت هدفمند سرویس ها و امکاناتی در ساختمان ها می باشد که قابلیت این امر را دارند. هدف آن، بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا در ادغام با هنر، جهت رفاه بیشتر و هزینه کمتر می باشد که این مسئله با بازسازی اصولی ساختمان امکان پذیر شده است.
پیشنهاد مقاله: بازسازی ساختمان اداری در تهران و شهرستان
مراحل بازسازی ساختمان اداری
مدیربت حرف اول را در موفقیت هر پروژه میزند. اگر مراحل بازسازی اداری مشخص شده آنها را به کمک کارشناسان و یا شرکت بازسازی فاز بندی و اولویت بندی کنید .مثلا در یک بازسازی بخش های بازسازی شامل موارد زیر است :
- بازسازی نمای ساختمان و تبدیل آن از سنگ مرمر قدیمی به سرامیک نما
- تخریب بخش آشپزخانه های بزرگ و ساخت آبدار خانه ها
- ایجاد داکت اسپیلت و حذف کانال های کولر و حذف رادیاتورها
- دیوار پوش کردن دیوار ها
- ایجاد رمپ در ورودی
- لمینت کردن کل کف واحد ها
شرکت ساختمانی بازسازی در انجام این پروژه بهتر است همه بخشها را باهم انجام ندهد. اگر ساختمان فعالیت میکند بهتر است به فعالیت خود ادامه دهد تا بازسازی نما به پایان برسد .مرحله بعدی تخریب دیوار های اضافه با توجه به طراحی صورت بگیرد. قبل از اقدام به کف پوش و دیوار پوشها تاسیسات و تمامی کارهای مربوط به آن انجام شود . ساخت دیوار های جدید ترجیحا با متریالهای غیر سنتی .انجام دیوارپوش و در نهایت لمینت کف و انجام قرنیز جهت اتصال بهتر دیوار به کف
نورپردازی در بازسازی ساختمان اداری
درصورتی که امکان استفاده از نور طبیعی نباشد، به ناچار باید از نورهای مصنوعی استفاده کرد. در انتخاب لامپ ها، باید از نوعی استفاده کرد که بهترین کیفیت نوری و کم ترین مصرف را داشته باشند. طراحی سیستم های هوشمند نورپردازی، از روش های مناسب در معماری داخلی دفاتر کار می باشند که به طور چشمگیری از مصرف انرژی کاسته و بر کیفیت نور در فضا می افزایند.
- نورپردازی باید به گونه ای باشد که بدون خیرگی و سایه اندازی های نامناسب بتواند روشنایی مناسب سطح کار که همان میز کار و میز کنفرانس است را فراهم نماید.
- بهترین نورپردازی برای دفاتر اداری نورپردازی سطح کار است یعنی پرسنل هنگام کار نور مناسب برای دید میز کار خود و انجام فعالیت مربوطه را داشته باشد.
- نورپردازی عمومی برای کل فضا و تامین روشنایی مطلوب فضای اداری توصیه می گردد.
- نورپردازی تاکیدی در فضای اداری برای تاکید لوگوی سازمانی مناسب است.
- برای تامین نور و روشنایی سطح کار از نورپردازی موضعی استفاده می شود.
پیشنهاد مقاله: بازسازی ساختمان اداری و دفتر کار
توصیه های کاربردی در بازسازی ساختمان های قدیمی اداری
تصمیمات درست در بازسازی ساختمان اداری
هدف و کاربری درست برای ملک خود تعریف کنید،اگر مالک نیستید بازسازی را در حد نیاز فضای اداری خود انجام دهید. پتانسیل های بنا را بررسی کنید و آنرا تقویت کنید:
مثلا بنا در موقعیت خوب شهری و دسترسی مناسب قرار دارد ولی نمای مناسب ندارد پس اقدام به بازسازی نما نمایید اگر کاربری بنا مشخص شده حتما نمای ساختمان متناسب با کاربری طراحی و اجرا شود .نقاط ضعف ساختمان را بررسی کنید مثلا تهویه مناسب ندارد ،کف آن از سرامیک و یا موزاییک قدیمی پوشانده شده حتما نقاط ضعف را با کارشناسان دکوراسیون داخلی در میان بگذارید و مشورت و بررسی کنید سپس نسبت به رفع آن اقدام کنید .
پیشنهاد مقاله: طراحی و اجرای سقف های تزئینی در بازسازی فضاهای اداری
جایگاه اصولی فضاها در بازسازی ساختمان اداری
باید قرار گرفتن بخش های مختلف در کنار هم، اصولی و کاربردی باشد. به عنوان مثال مکانی مانند آشپزخانه که در طول روز در برخی از ساعات مملو از بوی غذاهای مختلف می باشد در کنار اتاق کنفرانس که یک مکان رسمی است غیراصولی می باشد.
توجه به سلامت کارمندان در بازسازی ساختمان اداری
امنیت کارمندان از مهمترین نکات در طراحی یک ساختمان اداری می باشد. یک ساختمان اداری علاوه بر استحکام و مقاومت بالا باید به پله اظطراری، تهویه مطبوع، گرمایش امن، سیستم های هوشمند قطع گاز و سایر سیستم های امنیتی در مواقع اضطراری مجهز باشد. همه این نکات باید در طراحی بازسازی ساختمان مد نظر قرار بگیرند.
بدون دیدگاه