بازسازی نمای آجری ساختمان

بازسازی نمای آجری ساختمان


5/5 - (1 امتیاز)

بازسازی نمای آجری ساختمان

نمای آجری ساختمان

از آنجایی که نمای آجری در دهه‌های گذشته بصورت قابل توجهی در ساختمان ها استفاده شده است میتوان گفت این نما جزو نماهای بسیار محبوب در ایران به حساب می‌آید. این در حالی  است که اکنون نماهای دیگری همانند بتن و سنگ جای آن را گرفته اند و کاربردهای آجر محدودتر شده است. اما محدودیت نماهای آجـری به معنی حذف کامل آن‌ها نیست. بلکه بر عکس این روزها به جای ساخت نمای آجری، بازسازی نمای آجری ساختمان رشد بیشتری به خود گرفته است.

چرا بازسازی نمای آجری ساختمان؟

چرا بازسازی نمای آجری ساختمان؟
چرا بازسازی نمای آجری ساختمان؟

دلیل این امر این است که در دهه‌های گذشته میزان استفاده از آجر در خانه سازی بسیار زیاده بوده است و این روزها این گونه نماها فرسوده شده اند و لذا نیاز به بازسازی دارند. اما بازسازی نماهای آجری بر خلاف بازسازی نماهای سنگی ممکن است اندکی پیچیده تر باشند. چون عمر این نماها اغلب بیشتر است و ریزه کاری‌های آن ها نیز فراوان‌تر است.

پیش تر در مقالات حوزه بازسازی و نوسازی ساختمان به موضوع پنجره دوجداره در بازسازی ساختمان پرداخته ایم.

از این رو قصد داریم در این مقاله نحوه بازسازی نمای آجری ساختمان و جزئیات آن را در اختیار شما قرار دهیم. اگر شما هم به دنبال شیوه‌های بازسازی نمای آجری و یا اطلاعات مربوط به آن هستید می‌توانید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

روش های بازسازی نمای آجری ساختمان

روش های بازسازی نمای آجری ساختمان
روش های بازسازی نمای آجری ساختمان

معمولا جهت بازسازی نمای آجـری ساختمان از رنگ و پلاستیک استفاده می شود تا قسمت‌های کدر شده و شوره زده ترمیم گردد. استفاده از این روش باعث می‌شود جلوه بهتر و نوینی به نمای آجـری ساختمان بخشیده گردد.

هر آنچه در زمینه انواع اسکلت بندی ساختمان، مزایا و معایب آن باید بدانید.

اما این روش ممکن است برای آسیب‌های جدی و عمیق‌تر پاسخ گو نباشد برای همین به ناچار از مصالح دیگری برای بازسازی استفاده می‌گردد. بیشتر مردم ترجیح می‌دهند از بتن برای بازسازی نمای آجـری استفاده نمایند.

دلیل انتخاب نمای آجری ساختمان

یکی از مواردی که باعث می‌شود تا نمای آجـری به عنوان یک نمای قابل قبول شناخته شود این است که هزینه نماکاری در نمای آجـری به نسبت بسیاری از نماهای دیگر پایین‌تر است. به این علت که افرادی که می‌توانند این نوع نماکاری را انجام دهند و در این زمینه خبره هستند زیادتر بوده و در نتیجه با توجه به رقابت بالا بین نصابان نمای آجری، هزینه نماکاری و همچنین کیفیت نمای آجری ساختمان مناسب‌تر خواهد بود.

ویژگی‌های نمای آجری

ویژگی‌های نمای آجری
ویژگی‌های نمای آجری

یکی از ویژگی‌های مهم نمای آجـری این است که قابلیت استفاده به صورت همزمان با متریال‌های دیگر را نیز دارد. بدین معنی که شما می‌توانید با استفاده از یک طراح حرفه ای، نمای ساختمانی را طراحی کنید که در آن هم از آجر و هم از متریال‌های دیگر استفاده شده باشد.

پیش تر در مقالات حوزه مواد و مصالح ساختمانی به تیپ خاک و نحوه آزمایش آن پرداخته ایم.

برای مثال ترکیب آجر و سنگ از جمله محبوب‌ترین نماهایی است که شما می‌توانید با استفاده از آن جلوه و زیبایی خاصی به نمای ساختمان خود ببخشید. به نظر می‌رسد افرادی که قصد دارند از سنگ برای نما کاری استفاده کنند با ترکیب آن با آجر سعی می‌کنند قیمت‌های تمام شده نماکاری را به ویژه در بازسازی ساختمان کاهش دهند.

دلایل ترمیم و بازسازی نمای آجری ساختمان

دلایل ترمیم و بازسازی نمای آجری ساختمان
دلایل ترمیم و بازسازی نمای آجری ساختمان

پیش تر در مقالات حوزه اجرائیات ساختمان به زمان بندی صحیح در بازسازی آپارتمان پرداخته ایم.

عوامل فرسایشی مختلفی باعث در رفتگی و ریزش آجر از سطح بیرونی ساختمان می‌گردد. عمده عوامل تاثیرگذار در ایستایی سطح نمای ساختمان عبارتند از:

  1. وجود نم و رطوبت شدید: این مورد یکی از عوامل اصلی در فرسایش این نوع سطح می‌باشد که موجب تغییر رنگ ریزش و پوکی می‌گردد.
  2. لرزش: تدام لرزش ساختمان بر اثر عوامل محیطی.
  3. ملات کم سیمان
  4. بند کشی غیراصولی
  5. استفاده نکردن از خدمات ضد آب سازی آجر

حالت کلی در بازسازی نمای آجری ساختمان

تقریبا در حالت کلی در بازسازی نمای آجـری ساختمان همانند بازسازی ساختمان اقدام به استفاده از مصالح جدید به جای مصالح فرسوده می‌گردد. تا ایرادات و نواقصی که در نمای ساختمان مسکونی ایجاد گشته برطرف گردد. به این منظور یا از رنگ و چسب استفاده می شود و یا آجرهای فرسوده شده به کلی جای خود را به بتن و سنگ می‌دهند.

هر آنچه در زمینه اصول نوسازی ویلای قدیمی و روش‌های اجرای آن باید بدانید.

در موارد اندکی نیز از آجرهای سالم و جدید استفاده می‌گردد که در حالتی این مورد پیش می‌آید که آجر بخشی از نمای ساختمان سالم و بخشی دیگر ریزش نموده باشد. در غیر این صورت اگر تمام آجرها تخریب شده باشند، استفاده مجدد از آجر معقول نیست.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *